dilluns, 25 de febrer del 2013

La major comunitat de bloguers del món estrena versió en català

Global Voices és una xarxa de periodistes, bloggers i traductors sense ànim de lucre, amb l’objectiu d’oferir informacions d’actualitat i donar veu a mitjans i ciutadans que no tenen altre lloc on fer-se sentir. La plataforma ofereix continguts respectables i creïbles que permetin interconnectar idiomes i cultures. 


Violeta Camarasa, editora de Global Voices a Catalunya, explica el projecte que s’ha engegat per traduir Global Voices al català. (Font: Entrevista a Violeta Camarasa realitzada pel taller de redacció integrada de la UPF)


Global Voices (versió catalana)
Violeta Camarasa

L’organització té la seva seu legal als Països Baixos. El seu sistema de treball es basa en una comunitat virtual que agrega diferents usos horaris, per aquest motiu no tenen oficina o seu on trobar-los. Les reunions personals es fan de manera aïllada i quan es considera necessari.

Tot i que la presentació de la xarxa internacional de blogs Global Voices en la seva versió catalana serà el pròxim dimecres 27 de febrer de 16h a 17:30h a la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, aquest projecte porta més de 6 mesos en fase de proves i desenvolupament. L’acte serveix per donar el tret de sortida al ple funcionament d’aquest mitjà en llengua catalana.

Anna López, Magda Gregori i Marc Guadilla




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada